menu close

Zavolíme 2022

V pondělí 19. září předvolební debata s názvem Zavolíme?, tentokrát již potřetí při příležitosti voleb do zastupitelstva města Plzně, které se uskuteční 23. a 24. září.

Poprvé v historii debaty přijali účast zástupci všech zvaných stran. Témata se volila zejména podle zájmů studentů, v první části vysílání se tak probírala dopravní situace v Plzni, např. možné znovuotevření Americké třídy nebo přestavba Rondelu, dále se řešila plzeňská MHD, bytová politika, investice do bezpečnosti či role Boleveckého rybníku pro město a jeho obyvatele. Ve druhé části pokládali dotazy sami sledující. Otázky směřovaly především k upřesnění tvrzení, která padala během první části, a k programům jednotlivých stran a hnutí.

Po úspěšných debatách v roce 2020 k příležitosti komunálních voleb do zastupitelstva Plzeňského kraje a před parlamentními volbami v roce 2021 se i letos setkala debata s pozitivním ohlasem od diváků, kteří se těší na slibovanou debatu Zavolíme? s prezidentskými kandidáty. Záznam z vysílání je možné shlédnout na tomto odkaze: https://youtu.be/9wN_PZnaaWo

Sestřih toho nejlepšího ze Zavolíme? najdete na tomto odkaze: https://youtu.be/ingmAMVwD-M